اخبار

جلسه 47 برنامه PROVE که آخرین جلسه این برنامه در سال جاری بود، در روز چهارشنبه مورخ هجدهم اسفند ماه در تالارهشت گوش برگزار گردید.
برنامه ثبت بیماری های قلبی عروقی اصفهان در اولین کنگره بین المللی ثبت بیماری ها و پیامدهای سلامت به عنوان برنامه موفق ثبت در جمهوری اسلامی ایران برگزیده و مفتخر به دریافت لوح تقدیر و تندیس گردید.
حضور فعال و چشم گیر پژوهشکده قلب و عروق اصفهان در \\\"دومین سمینار تخصصی مدیریت ثبت بیماریها و پیامدهای سلامت\\\" که از تاریخ 13 لغایت 15 اردیبهشت ماه 1395 در تهران - دانشگاه علوم پزشکی ایران، برگزار شد.
کارگاه کشوری ثبت بیماریهای قلبی عروقی توسط شبکه تحقیقات قلب و عروق ایران و پژوهشکده قلب و عروق اصفهان و با حمایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، روز هفدهم دی ماه ۹۴ در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار گردید.

خانه

ثبت سندرم های حاد كرونر